Het plezier van samen leren

Voor ouders » Interessant voor ouders »   Lampionnenoptocht bij Escheven
 

Lampionnenoptocht bij Escheven

Lampionnentocht

Tijdens de Winterfair op zaterdag 22 november organiseert Piet Plezier Recreatie een sfeervolle lampionnenoptocht rond het van Escheven.
Ieder kind (leeftijd basisschool) ontvangt een lampion met ledlampje. Om 16.30 uur verzamelen we bij Piet Plezier voor de tent van de Winterfair en om 17.00 uur vertrekt de tocht. Deze zal een half uurtje tot 45 minuten duren.
We willen het niet nog spannender maken voor de kinderen dan het al is (geen spooktocht met schrikeffecten) maar onderweg wordt wel voor een glaasje ranja gezorgd.
Zonder verantwoordelijk begeleiding die met de kinderen meegaat kunnen we geen lampion uitdelen. We willen graag dat iedereen op het wandelpad blijft. Gezellig en veilig!! Ouders kunnen natuurlijk een zaklamp meenemen.
Een van de medewerkers van Piet Plezier zal voorop lopen en de tocht vergezellen.
Vooraf aan de tocht vanaf 15.00 uur spelen leerlingen van het Factorium ingestudeerde muziek. (Keyboard, strijkers, drum, zang)
Op zondag 23 november is de Winterfair ook geopend en speelt er ‘s middags de bigband BBSwing. Deze middag zullen ook Sinterklaas en Zwarte Piet een bezoekje brengen aan de Fair.
 
Aanmelden voor de lampionnenoptocht is mogelijk (het liefst per mail):
Deelname is gratis
We hebben 100 lampions beschikbaar.
Piet Plezier info@pietplezier.nl
Vennenlaan 5 Oisterwijk
Tel 013-5215900
Meer info: www.pietplezier.nl agenda

Meer info?

013 523 06 68

of schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief >