Onze school » Team »   Stagiaires

Stagiaires schooljaar 2016-2017

Ook in schooljaar 2016-2017 biedt den Akker een leerplek aan diverse studenten. Hieronder stellen ze zich kort voor.

Graag wil ik me even voorstellen:Meke

Mijn naam is Meke Broers. Ik ben 17 jaar en ik woon in Moergestel. De eerste helft van dit schooljaar, kom ik elke dinsdag stage lopen in groep 1/2b bij juffrouw Daphne en juffrouw Mariette. Ik volg namelijk de opleiding tot leraar basisonderwijs op de PABO, Fontys Hogeschool in Tilburg. Nu zit ik in mijn eerste leerjaar. Voordat ik aan deze studie begon heb ik mijn havo diploma behaald. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, met vriendinnen te zijn en naar feestjes te gaan. In het weekend ben ik te vinden op het hockeyveld, want ook sporten is erg belangrijk natuurlijk. Om in mijn vrije tijd leuke dingen te doen ben ik ook 2 keer per week te vinden in de friettent, waar ik mijn centjes verdien door het bakken van frietjes. Ik kijk er naar uit om veel ervaringen op te doen in groep 1/2b. Ik hoop dat we er samen een mooi en gezellig half jaar van gaan maken, waarin we veel van elkaar zullen leren. Ik ben altijd in voor een praatje wanneer iemand nog vragen heeft!

Ik ben Niels Karssemakers en ik ben 23 jaar.Niels
Mijn woonplaats is Boxtel. Ik studeer aan de PABO waarin ik in mijn vierde en laatste jaar zit. Op de dinsdagen en donderdagen zal ik er voornamelijk zijn. Ik sta dan in groep 6 bij juffrouw Jasmijn.

Na de kerstvakantie zal ik 5 maanden lang, iedere dag aanwezig zijn op Den Akker. Ik zal dan 3 dagen voor de klas staan en de overige 2 dagen zal ik aan mijn afstudeeronderzoek werken. In deze 5 maanden zal ik ook een keer 5 weken lang de klas zelfstandig overnemen. In deze 5 weken ben ik dus compleet verantwoordelijk voor groep 6.

Ik heb nu de eerste weken erop zitten en het voelt fantastisch. Een leuke groep op een leuke school met een enthousiast team! Als we deze lijn doorzetten, komt dit schooljaar helemaal tot een goed einde!

Mocht u vragen hebben? Trek mij even een mijn mouw!

Hallo allemaal! Mijn naam is Joris van der Meer. Ik ben 23 jaar en ikJoris ben bezig met mijn tweede jaar op de pabo. Vorig jaar heb ik het laatste half jaar stage gelopen in groep 4 van de Molenhoek waardoor je mij misschien al wel eens op Den Akker gezien hebt. Ik ben erg sportief en mijn grootste hobby is voetbal. Dit doe ik zelf bij SV Nevelo in de selectie. Daarnaast ben ik ook trainer van de E1 van Nevelo. Als bijbaantje ben ik werkzaam bij Restaria Pannenschuur. Het eerste half jaar van dit schooljaar ben ik op de dinsdagen en de woensdagen te vinden bij Juf Hannie in groep 1/2a.