Onze school »   Schoolgids en -plan

Schoolgids en Schoolplan

Schoolplan
We schrijven elke vier jaar een nieuw schoolplan. Het huidige schooplan is geschreven in juli 2015, voor de schooljaren 2015-2019.
In de loop van vier jaar verandert er natuurlijk nogal wat binnen onze school, daarom is het af en toe noodzakelijk om het plan bij te stellen of deels te herschrijven.
U kunt hieronder steeds de meest recente versie van het schoolplan vinden.
Klik hier voor het volledige schoolplan 2015-2019 van onze school.

In schooljaar 2018-2019 zal een nieuw schoolplan worden geschreven.

Jaarplan
Het jaarplan 2017-2018 beschrijft concreet waaraan gewerkt gaat worden in dit schooljaar. Het is een uitgewerkte versie van één schooljaar uit het bovengenoemde schoolplan en beschrijft de ontwikkelingen waarmee de school in het huidige schooljaar bezig is. U kunt het jaarplan hier downloaden.

Schoolgids
De schoolgids geeft een goed beeld van onze school. Hierin vindt u alle actuele informatie voor het lopende schooljaar. In juli of augustus ver­schijnt steeds een nieuwe versie. Vanaf schooljaar 2015-2016 is er gekozen voor een combinatie van schoolgids en jaarkalender.
Elke school heeft een schoolgids. Dit is een gids voor ouders waarin de school zichzelf beschrijft. In de schoolgids maakt de school duidelijk wat haar doelen zijn, hoe ze die doelen wil bereiken en welke resultaten ze heeft behaald. In de schoolgids staat hoe extra zorg eruit ziet voor kinderen met leermoeilijkheden of gedragsproblemen. Daarnaast geeft de school in de schoolgids informatie over de ouderbijdrage en de rechten en plichten van ouders en kinderen.
De schoolgids informeert ouders over de plannen voor het komende schooljaar.
U kunt de schoolgids/kalender van 2017-2018 hier downloaden (pdf-bestand).