Onze school » Nieuws »   schoolreis 2016

schoolreis 2016

Op donderdag 23 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 op schoolreis naar de Efteling.

Om 08.30 uur moet iedereen op school zijn. Alle kinderen gaan eerst naar hun eigen groepslokaal.

De leerkrachten vertellen in welke bus de kinderen zijn ingedeeld.

In het groepslokaal krijgt ieder kind een T-shirt. Hierdoor zijn ze in de Efteling beter herkenbaar. Van de leerkracht krijgen de kinderen een sticker met daarop een (nood)telefoonnummer en de naam van de school.

Om 09.00 uur vertrekken de bussen richting de Efteling.

Voor de kinderen:

-Zorg voor een rugzak; je brengt je eigen lunchpakketje (incl. drinken) en evt. koekjes/snoepjes voor tussendoor mee.
-Je moet je rugzak de hele dag zelf dragen, dus zorg ervoor dat je rugzak niet te zwaar is.
-Zorg voor makkelijk zittende kleding en schoenen. Evt. een regenjasje.
-Neem geen geld, sieraden, mobiele telefoons of andere kostbare spullen mee. Je hebt geen zakgeld nodig! Wanneer je dit toch meeneemt, is dat op eigen verantwoording.
-Zorg dat je met je groepje bij elkaar blijft, want niemand loopt graag alleen.
-Denk om je eigen veiligheid en die van anderen.

De kinderen van groep 1 t/m 6 worden door de leerkrachten in groepen ingedeeld. De kinderen van groep 7 en 8 mogen vrij rondlopen.

De begeleidende leerkrachten en ouders zorgen ervoor dat kinderen alleen van die attracties gebruik maken, die passen bij hun lengte en leeftijd.

Wij verwachten rond 17.00 uur weer terug bij school te zijn.
De kinderen gaan dan eerst naar hun eigen klaslokaal om het T-shirt in te

leveren en mogen dan naar huis.

Voor vragen kun je terecht bij juffrouw Manon (groep 3).

WIJ WENSEN JE HEEL VEEL PLEZIER MET ELKAAR EN MAAK ER EEN LEUKE EN GEZELLIGE DAG VAN!

PS. Geef even per mail aan juf Manon m.vanderbruggen@stgboom.nl door als je die dag je Eftelingabonnement meeneemt.