Onze school » Nieuws »   Speelgoedmarkt en actie ouderraad

Speelgoedmarkt en actie ouderraad

Zaterdag 17 oktober organiseerden wij voor de 3e keer weer onze speelgoedmarkt.

Het was weer een succes.

Vele kinderen van Den Akker hebben hun spulletjes weer verkocht en gingen met een leuke opbrengst naar huis.

Leuke prijzen werden verloot bij de loterij waarvan de opbrengst ten goede komt aan de kinderen van Den Akker. Ook hier werd een leuk centje verdiend.

20151017 104144

Ook hadden we nog een Rad van fortuin omdat zaterdag de start was van onze goede doelen actie.

De eerste opbrengst is binnen voor de actie “Samen voor de Voedselbank” en voor “WeJuggle”.

20151017 125454

Bij het Rad van fortuin hadden we drie leuke prijzen.

De winnaars zijn:

1e prijs: Jill Neufeglise

2e prijs: Raúl van Veggel

3e prijs: Lieke van de Mierde

Alle winnaars waren erg blij met hun prijs!

We willen alle bezoekers en verkopers hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze succesvolle dag! Volgend jaar weer …

Op het podium staat inmiddels een winkelwagentje waarin lege flessen gedaan kunnen worden.

20151016 145931

Ook hebben de kinderen van Den Akker afgelopen vrijdag de zuil geplaatst bij de Emté voor het inzamelen van emballagebonnetjes.

Maartje, Isa, Luca en Chris hebben de zuil geplaatst bij de Emté

Onze actie is van start gegaan, wij hopen op ieders bijdrage.