Het plezier van samen leren

Onze school » Nieuws »   Schoolfruit
 

Nieuws

Schoolfruit

Schoolfruit

1B827e0d De65 42Fa B95c Cee75a27075c Schoolfruit Logo 183X200

Belangrijk bericht van onze leverancier

Na een voor alle partijen geslaagde uitvoering van het EU-Schoolfruit 2013-2014 zijn de schoolfruitleveranciers vanaf juni vol energie begonnen aan de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar om dit net zo succesvol te laten verlopen. De schoolfruitleveranciers hebben de afgelopen maanden verschillende gesprekken gevoerd met Economische Zaken en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) over het EU-Schoolfruitprogramma 2014-2015. Op diverse momenten hebben de schoolfruitleveranciers de problematiek omtrent de uitvoering van de nieuwe schoolfruitregeling aan de orde gesteld. Hierbij kwam duidelijk naar voren dat de huidige regeling voor de schoolfruitleveranciers niet goed uitvoerbaar is. Ondanks herhaalde verzoeken en inspanningen van de leveranciers om de regeling aan te passen, is niets meer vernomen.

 

Door deze ontstane situatie heeft Schoolfruit.nu zich als schoolfruitleverancier op haar positie moeten beraden. Het spijt me u te moeten mededelen dat Schoolfruit.nu niet anders kan dan zich terugtrekken als schoolfruitleverancier voor het EU-Schoolfruit 2014-2015.

 

Volgende week vindt de start en eerste levering van het EU-Schoolfruit dus niet plaats!

 

We begrijpen dat dit nieuws onverwacht komt en u zeer zal verbazen. We willen heel graag dit project uitvoeren, maar kunnen helaas niet anders dan deze beslissing nemen.

Meer info?

013 523 06 68

of schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief >