Onze school » Leerwijze »   Toetsen

Toetsen

Toetsing

We willen door middel van gerichte toetsing de ontwikkeling van een kind volgen. Door het jaar heen toetsen we de kennis en de vaardigheden van de kinderen aan de hand van landelijk genormeerde toet­sen. Dit zijn meestal toetsen die gemaakt zijn door het CITO (Centraal Instituut voor ToetsOntwikkeling). De resultaten verwerken we op een individuele toetskaart. Aan de hand van de toetsen bekijken we of een kind op het te verwachten niveau zit.
Als kennis en vaardigheden achterblijven, bespreekt de leerkracht dat met de intern begeleider (IB). Zie voor dat proces de pagina op deze website over leerlingenzorg.

Meer informatie over de uitslagen van deze Cito-toetsen vindt u in onderstaande folder.

Folder: Uw kind duidelijk in beeld.